Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Je suis... TRES deformee ! :/

Σήμερα έπαθα το εξής σοκ. Πήγα στον σταύλο, έφτιαξα 2 εμπόδια, ένα του 1μ και ένα πιο χαμηλό, σέλωσα και άρχισα ζέσταμα. Παρτενέρ ο κύριος Rigolleto aka Rigo aka Ιερή Αγελάδα (λόγω χρώματος, μεγέθους και... κίνησης).

Συνειδητοποίησα πολύ σύντομα, οτι το ένα εμπόδιο δεν θα το πήδαγε εύκολα, μιας και έπρεπε πρώτα να κάνει μια σχετικά κλειστή στροφή και ο Ρίγκο στρίβει σαν τρένο. Αργά και όχι κλειστά. Επίσης, το δεύτερο εμπόδιο αποτελούσε μέρος μιας αυτοσχέδιας περίφραξης που χρησιμοποιείται από άλλους, οπότε θα έπρεπε να το προσεγγίσω από έξω προς τα μέσα.

Εν τέλη, κατάφερα με διάφορους τρόπους να πηδήξω και τα 2 εμπόδια μερικές φορές, μόνο και μόνο για να διαπιστώσω προς μεγάλη μου θλίψη και απογοήτευση, οτι τόσο καιρό που έχω να πηδήξω (κανα χρόνο κ βάλε) είμαι πλέον λίγο... ντεφορμέ.

Κάτι που δεν βλέπω σωστά τα βήματα και τις αποστάσεις, κάτι που νοιώθω μονοκόμματη την πλάτη μου, συν του οτι στην αρχή έγερνα πάλι μπροστά, έφτασα μετά από κάθε άλμα να μην ξέρω αν θέλω να ξαναπηδήξω ή να κάνω την πάπια και να συνεχίσω με φλατ δουλειά. Τελικά, τις τελευταίες 3 φορές πήδηξα βελτιώνοντας συνειδητά την στάση μου και την πλάτη μου, αλλά ακόμα έχω να δουλέψω πολύ.

Αύριο πάλι λοιπόν, και ας ελπίσουμε οτι θα είναι καλύτερα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου