Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες!

Ήταν λοιπόν υπέροχος ο Νέρο την Τετάρτη. Μέχρι που είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ξανά προπονήσεις φλατ. Ίσως και κανένα εμποδιάκι, αφού τόσο τα γουστάρει.
Ε τι να σας (ξανά)λέω... ο Νέρο, για άλλη μια φορά, από εκεί που ήταν ο υπέροχος, ο φανταστικός, ο υπερμέγιστος, ο απαράμιλλος, ο και-άλλα-τέτοια, την έκανε ΠΑΛΙ την Νεριά του. Ούτως ειπείν, κουτσαίνει γιατί έκανε ροντέο. 
Χμ.
Δεν βλέπω να σοκάρεται κανείς σας... γιατί άραγε... ουφφφφφφφφφφφ... τέλος πάντων, για άλλη μια φορά λοιπόν, λάου λάου τον βλακάκο μέχρι να του περάσει, κλπ κλπ κλπ και μην τα ξαναλέω...

Εναλλακτικά βέβαια, είπαμε να κάνουμε την μαλακία μας το Σάββατο, κάτι βρε παιδί μου για τον χαβαλέ της υποθέσεως, ένα μπισκοτάκι για την παρηγοριά και άλλα τέτοια.


Και εδώ κάτι πιο "σοβαρό". Και ροζ.

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχα..πολλα like το βίντεο!! και άλλα τόσα το ροζ μπλουζάκι! περαστικά στο Νερέτο.. και σαν επαγγελματίας θα σου δώσω τη συμβουλή μου. Την επόμενη φορά που θα τον βγάλεις έξω να του δέσεις 5κιλους αμμόσακους στα πόδια μπας και κόψει τις Νεριές!! Μέχρι τότε, βουρ στα καρότα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή