Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Equestrian fashion - μόδα εμπνευσμένη από ιππείς... (1)

Τυχαίνει συχνά, έτσι όπως χαζεύω στο νετ να πέφτω πάνω σε φωτογραφίες με ρούχα που ναι μεν μοιάζουν να είναι ιππασίας - πλην όμως δεν είναι. 
Για μένα, το "στυλ ιππασίας" που κάποτε ήταν πολύ της μόδας, με άφηνε αδιάφορη. Να πληρώσω 300 ευρώ για δερμάτινες μπότες "τύπου" ιππασίας και 150 για ένα παντελόνι "τύπου ιππασίας" και άλλα τέτοια, για να μοιάζω σαν να κάνω ιππασία, το έβρισκα αστείο. 
Ακόμα πιο αστείο δε, ήταν όταν έβλεπα διάφορες κυρίες που ερχόντουσαν να δουν αγώνες ιππασίας και φόραγαν πλαστικές μπότες (τις γνωστές γαλότσες τύπου ιππασίας), μπεζ παντελόνια "τύπου ιππασίας", σακάκια σε blu navy, λευκό πουκάμισο και φουλάρι. 
Μανδάμ, Ελλάδα είστε. Όχι στην Βρετανική εξοχή. Εκεί θα μοιάζατε ωραία και σικ. Εδώ μοιάζετε αστεία... 

Τέλος πάντων... τι έλεγα? Α ναι. Χάζευα λοιπόν διάφορα, και έπεσα πάνω στην μισητή Σαρλότ Κασιράγκι. Γιατί μισητή? Ε, πλούτη έχει, ομορφιά έχει, άλογα και συμμετοχές με διακρίσεις σε υψηλές κατηγορίες αγώνων ιππασίας έχει, συμβόλαιο με τον οίκο Gucci έχει, ε πείτε μου, γιατί να μην την μισώ και φθονώ? Ε?
Συνεχίζω... Είδα λοιπόν οτι αν εξαιρέσει κανείς το πρόσωπο και την σιλουέτα - που η κάθε μια μας έχει το δικό της, τα ρούχα δεν ήταν δύσκολο να συνδυαστούν από εμάς τις κοινές θνητές, χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουμε το σπίτι και την ψυχή μας. Εντάξει, δεν θα είναι σετάκι Gucci, αλλά μέσες άκρες, την εικόνα μπορούμε να την πιάσουμε:

Εδώ λοιπόν είναι 3 εκδοχές για χειμωνιάτικο λουκ τύπου "είμαι πανέμορφη, πλούσια κλπ κλπ και κάνω ιππασία":






Λέω τον χειμώνα να τσεκάρω μια τα ρούχα μου και να δω, αν τα φορέσω κάπως έτσι, πώς θα μοιάζω? Επιεικώς αστεία, πιστεύω, αλλά το ψώνιο μέσα μου, ομολογώ πως είναι ενθουσιασμένο με αυτή την προοπτική !
Ακόμα καλύτερα, αν ψήνεται καμιά σας να το δοκιμάσει - και το αποτέλεσμα βγει καλό, στείλτε φωτογραφίες ^_^

2 σχόλια: