Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Nero: the freestyler dressage horse

Στην ιππική δεξιοτεχνία στην Ελλάδα, υπάρχει το τεστ Ε. Είναι το πιο απλό και εύκολο τεστ που μπορεί να κάνει κανείς σε αγώνες, τόσο απλό μάλιστα, που ενώ γίνεται βράβευση σε όλα τα ζευγάρια που έχουν πιάσει ποσοστό πάνω από 60% δεν βραβεύουν τους αναβάτες (μετάλλιο) αλλά μόνο τους ίππους (ροζέτα).

ΑΥΤΟ το πολύ απλό τεστ λοιπόν προσπαθήσαμε στις Χριστουγεννιάτικες ιππικές επιδείξεις να κάνουμε. Αλλά μπααααααααααααααααα... Ο Νέρο την είχε δει αλλιώς. Για αρχή να πω οτι γενικά έβλεπε γύρω του εμπόδια και λύσσαγε από το κακό του που δεν τον άφηνα να πηδήξει διαδρομή. 
"Αφήστε με μην με κρατάτε θέλω να πηδήξω" ένα πράγμα...

Εγώ καθάρισα φτηνά. Μόνο κάτι χαζοπρωτοβουλίες που πήρε, τύπου αλλάζουμε πόδι στον καλπασμό επειδή βαριόμαστε να κάνουμε κύκλους... 



Ο Μιχάλης όμως, εισέπραξε όλο το ταμπεραμέντο του κοντού. Δεν έκανε ντρεσσάζ, μπαλέτο έκανε το βλαμμενάκι μου... Και από εδώ τα έφερε από εκεί τα έφερε, κατάφερε να κάνει και ένα αλματάκι μικρό. Ο πανίβλαξ...


Παρ'όλη την βλακεία που τον δέρνει όμως, δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς τι ωραίο βηματάκι και στήσιμο που έχει. Λέω λοιπόν να δοκιμάσω να τον ετοιμάσω για έναν αγώνα στην Ε τον Φεβρουάριο, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ οτι θα αρκεστεί στα απλά βήματα του τεστ και δεν θα το παίξει πάλι ντίβα, να χλιμιντρίζει και να χαζοχοροπηδά δεξιά και αριστερά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου