Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ κορίτσια !!!

Ξέρετε τώρα... Τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου, και ο φόβος όλων των γυναικών για άλλο ένα καλοκαίρι, ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα. 
Παρά την συννεφιά, η απειλή του καύσωνα, της παραλίας και συνεπώς, των μπικίνι πλησιάζουν όλο και περισσότερο, σφίγγοντας την μέγγενη της δίαιτας γύρω από τα περισσότερα θηλυκά.

Ενδελεχές κοίταγμα στον καθρέφτη. Ρούφηγμα κοιλιάς. Τσεκάρισμα. Μισή περιστροφή να τσεκάρουμε και πισινό. 
"Χάλια χρυσή μου, χάλια! Από αύριο, θα βόσκω σαλάτες και θα τρώω γιαούρτια. Και θα γυμνάζομαι εντατικά, πρωί και βράδυ, θα κάνω και ζούμπα που είναι της μοδός και όλες λένε οτι κάνει δουλειά. Δεν είναι κατάσταση αυτή, 80 ευρώ έδωσα για το μαγιώ και να μην μπορώ να το δείξω..."

Το θέμα είναι, πως αυτή την φορά, η δίαιτα και η άσκηση, αφορούν και άλλο ένα θηλυκό. Την γνωστή σε όλους πριγκιπισσοτσουχτρίτσα, Φοράδα - Ladybird.
Η οποία, αφημένη στα χάδια και τις λιχουδιές του καλού της, έχει γίνει σαν βαρελάκι. Αυτό που βλέπεις την κοιλιά της και από μπροστά και από πίσω ένα πράγμα... 
Που αν δεν ήμασταν σίγουροι οτι είναι ευνουχισμένα όλα τα άλλα, θα αναρωτιόμασταν μπας και ρε παιδί μου, να.... ρε λες να είναι γκαστρωμένη?

Ευτυχώς, όχι ΤΟΣΟ πολύ - όχι ακόμα τουλάχιστον...

Γεγονός παραμένει πάντως, οτι το φοραδάκι τα έχει πάρει τα κιλά του, και η απόδοσή της, σύμφωνα με την Νατάσα, είναι αρκετά πεσμένη. 
Ντάξει, λογικό. Κάνει ζέστη, έχει χοντρύνει. Ούτε εγώ θα μπορούσα εύκολα να παίρνω τα πόδια μου με αυτές τις συνθήκες.
Μιας και λέμε όμως να πάμε σε άλλο ένα Α3 το ερχόμενο ΣΚ, θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να αποδώσει κάπως. Γιατί αν είναι σαν απλωμένος τραχανάς και κόβει από καλπασμό σε τροτ και άλλα τέτοια χαζά που έχει μάθει να κάνει για να λουφάρει, δεν υπάρχει λόγος να την πιέσουμε. Όχι οτι θα γλιτώσει την δίαιτα και την άσκηση, απλά θα γλιτώσει τον αγώνα ^_^

Το quest λοιπόν είναι, μέχρι τις 8 Ιουνίου να την φέρουμε όσο γίνεται στα ίσια της και να είναι σε μια καλή φόρμα. Να έχει αδυνατίσει, το κόβω αδύνατον. Θα ήταν άλλωστε υπερβολή έως και επικίνδυνο να περιμένουμε ένα άλογο με τον όγκο που έχει αποκτήσει, να χάσει απότομα και σε τόσο λίγο διάστημα, κιλά.

Από την άλλη, δεν μπορούμε και να την κουράζουμε πολύ, γιατί δεν θέλουμε ένα κουρασμένο άλογο, αλλά αντιθέτως, ένα ζωηρό και ελαστικό. 
Χμμμμμμμμ... ζωηρό και ελαστικό. Αυτή τη στιγμή, αυτή η περιγραφή θα ταίριαζε καλύτερα μέχρι και στον Last σε σχέση με την μανδάμ. Ας ελπίσουμε οτι θα προλάβουμε να την ετοιμάσουμε. 
Αν πάλι δεν μας κάτσει, αν μη τι άλλο, θα έχουμε ευχαριστηθεί ίππευση - μιας και έχει μαλακότατο βηματάκι η κυρία!


12 σχόλια:

  1. Μια διόρθωση... Την ευθύνη των κιλών μόλις ανέλαβε η μαμά της δεσποινίδος, οπότε απαλλάσσεται "ευθυνών" ο καλός της !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιας που έμαθα ότι αναφέρθηκε ο "καλός της" δε μπορώ να μη σχολιάσω!
    Αν και έλεγε και η Νατάσσα τα ίδια το προηγούμενο Σάββατο, ότι δλδ πάχυνε από τα μπισκότα που της δίνω, μήπως μπορεί κάποια να εξηγήσει γιατί δεν παχαίνουν και τα υπόλοιπα αλογάκια, αφού τρώνε κι αυτά καθημερινά τις ίδιες λιχουδιές;
    Τρώει βέβαια μερικά παραπάνω η αδυναμία και γενικά τα φρούτα είναι καλύτερα, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας με ό,τι να'ναι ιδεοληψίες ε;
    Μήπως, μήπως λέω τώρα, πάχυνε από το καλαμπόκι;
    Τι λέτε κι εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιας και ήδη απάντησε η Νατάσα, λέω να μην είμαστε εριστικοί...

      Διαγραφή
  3. είναι θέμα μεταβολισμου! χαχα!

    Άλλοι παχαίνουν και άλλοι όχι, ακόμα και αν τρώνε την ίδια ποσότητα!! έτσι δεν λένε;

    H αλήθεια είναι πως έχει πάρει βάρος η φοράδα και δεν είναι καλό, για τους ίδιους λόγους φαντάζομαι που δεν είναι καλό και για έναν άνθρωπο (καρδιά, κόποση κτλ), όπως επίσης δεν είναι καλό να καταναλώνει βουτηρο και ζάχαρη συστηματικά (βλέπε υλικά παρασκευής μπισκότων) Σίγουρα όμως δεν ευθύνονται μόνο τα μπισκότα. Είναι και το σουλούπι της νομίζω, έτσι κ αλλιώς.

    Λίγη έξτρα προσοχή όμως δεν βλάπτει για να μην υποφέρει. Φαντάσου έναν υπέρβαρο άνθρωπο στη ζέστη, να τρέχει, έστω και χαλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mias kai fero thn euthunh gia to varos pou pire h forada ;) tha sumfoniso oti ok den einai kalo ena alogo na xei polu parapano swmatiko varos , apo thn allh den einai kalo an to vlepeis na arxisei na <> kai apo tis proigoumenes foto pou eida stous agwnes to alogo itan arketa pesmeno swmatika vash sto poso kala 3ero thn forada...gi auto kai thn plakwsa sto fai :P twra koritsia gia to an kovei to gallop proswpikh mou apopsh einai oxi toso oti ftaei to varos ths giati an skefteite oti otan phgame mazi prwtathlima itan toubano kai kouvalage kai mena pano ths pou den anhkw sthn kathgoria fterou aplws to alogo den douleuei susthmatika gia na paei agwnes kai den ippeuetai apo ena atomo opote einai logiko na kanei tsalimia allwste opws kathe klasikh e3upnh forada :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φοράδα μόλις μπήκε σε νέα κατηγορία.
    DIVA. Τέλος ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εννοείται!!! Είναι μια κ μοναδική!! Lady! ;-)

    N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πω ρε παιδιά, κάντε κάτι με αυτό το Anonymous, γράφετε κανα αρχικό όπως τώρα, γιατί είχα αρχίσει να μπερδεύομαι ! :)
    Σάββατο λοιπόν, η Λαίδη του σταύλου θα βάλει την φορμίτσα του αερόμπικ και θα δείξει σε μερικά γατάκια (Νέρο, Λαστ, Φουξ,κλπ) πώς χορεύουν το Call on me - χαχαχαχαχαχαχαα :)
    Σάββατο 12.30 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kρίμα που έχω χτυπήσει και δε μπορώ να χορεψω με το κορίτσι μου...;-)

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι εννοεις εχεις χτυπησει? ο.Ο :(
    Εγω εμαθα οτι εχασα φανταστικη προπονηση, οπου πηδηξες εμποδιο κ μαλιστα με πολυ καλη σταση προσεγγισης! Ποτε χτυπησες? :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα στα πω από κοντά, γιατί η μαγνητική είναι ολόκληρο γράμμα...

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή