Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Σταβλικές Εκλογές: όλο το παρασκήνιο και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που πέρασαν στο δεύτερο γύρο.

Ποιες είναι οι θέσεις τους
Αποκαλύψεις και καταγγελίες
Τι προσάπτουν στους σταβλικούς τους αντιπάλους
Τι θέση παίρνει η παράταξη Επαναστατικές Οπλές, μετά το μικρό ποσοστό του πρώτου γύρου - πώς εξηγεί το ποσοστό της.

Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι με τους υποψήφιους Σταυλικούς τους Συμβούλους

Την Κυριακή που μας πέρασε, τρεις συνδυασμοί έθεσαν υποψηφιότητα για την αυτοδιαχείριση του σταύλου.
Τα Ανιόντα Όξερ και ο Τροχασμός Σταθερότητας κατάφεραν να προκριθούν στον δεύτερο γύρο εκλογών, με μικρή διαφορά ανάμεσά τους. O Last Minute συγκέντρωσε το 45% των ψήφων, ενώ ο Geyzer του Τροχασμού Σταθερότητας, ακολουθεί από κοντά με 42% ! Το 10% υποστήριξε τις Επαναστατικές Οπλές ενώ μόλις 3% ήταν το ποσοστό της αποχής από την κάλπη!
Την Κυριακή 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γύρος των εκλογών, με τους δύο συνδυασμούς να δίνουν την δική τους κούρσα. Όλα θα κριθούν από την επιλογή στήριξης των Επαναστατικών Οπλών, αλλά και από την ψήφο των φιλίππων!


Με υποψήφιο σταυλικό σύμβουλο τον Rigoletto
"Φτάνει πια η καταπίεση, φτάνει πια το δάγκωμα στα καπούλια από τραμπούκους! Με εμάς, κανένα άλογο δεν θα χρειαστεί να υποστεί ξανά τέτοιον εξευτελισμό και άγχος! Το πρόγραμμά μας είναι σε πλήρη συμφωνία με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα αντιμετώπισης του bullying και δεν θα δεχθούμε να συνεχιστεί μια κατάσταση που μειώνει το ήθος και την ευγένεια του αθλήματος της ιππασίας" ήταν οι αγανακτισμένες δηλώσεις του ιππο-ψήφιου Δημάρχου Geyzer, όταν έμαθε το ποσοστό με το οποίο προκρίθηκε. Δήλωσε πως ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο, δεδομένης της γενικότερης αγανάκτησης, ως προς το δάγκωμα των καπουλιών. 

"Σαν φαινόμενο έχει λάβει τραγικές διαστάσεις, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμα και κατα την προεκλογική περίοδο, οι ιππο-ψήφιοι αντίπαλοι δεν σταμάτησαν το ύπουλο και πισοκάπουλο παιχνίδι τους", συμπλήρωσε ο Rigoletto, που ενώ αρχικά αντιμετώπιζε μόνο τον Nero, με τον καιρό είχε αρχίσει να δέχεται απειλές από την έτερη ιππο-ψήφια των Επαναστατικών Οπλών, Ladybird, αλλά και τον Last Minute των Ανιόντων Όξερ.

Με υποψήφιο σταυλικό σύμβουλο τον Peddy
"Οι θέσεις των αντιπάλων μας είναι ασθενείς, τα επιχειρήματά τους, αστεία! Φθονούν τον μοναδικό συνδυασμό που στηρίζει την άποψη πως μόνο μέσω αγώνων και αλμάτων θα πάει μπροστά ο σταύλος, συγκεντρώνοντας έτσι αθλητές και εξασφαλίζοντας πιο τεχνικά και ενδιαφέροντα μαθήματα ιππασίας, κόντρα στις βόλτες με πιτσιρίκια γύρο γύρο", χλιμίντρισε από το μποξ του ο ιππο-ψήφιος Last Minute, που πρόσφατα μάλιστα μας είχε παραχωρήσει και συνέντευξη. 

"Θα κάνω ο,τι μπορώ για να στηρίξω τις απόψεις του κυρίου Last, διότι και εγώ στα νιάτα μου ήμουν υπέρμαχος της υπερπήδησης εμποδίων και της καλής τεχνικής προετοιμασίας. Πλέον δεν μου επιτρέπεται η υπερπήδηση παρά μόνο αν από λάθος κάποιου παιδιού οδηγηθώ μπροστά σε ένα εμπόδιο. Και παρά την αποδεδειγμένη μου ικανότητα, ακόμα και τώρα, στην υπερπήδηση, η παρούσα διεύθυνση επιμένει να αγνοεί τα προσόντα μου!" σχολίασε ο παλαίμαχος στρατηγός Peddy, σε ένα διάλειμμα από το γρασίδι του. Θέλοντας μάλιστα να μας αποδείξει εμπράκτως των λόγων του το αληθές, ξεκίνησε τριποδίζοντας προς ένα εμπόδιο, αλλά κάπου στην μέση ξέχασε που πήγαινε και ξαναγύρισε να φάει γρασίδι.

Με υποψήφιο σταυλικό σύμβουλο τον Rinaldo - ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ?
"ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ! Όχι άλλα μαθήματα ιππασίας! Διεκδικούμε την ελάχιστη ίππευση και τις μέγιστες μερίδες από τσαΐρι, για κάθε άλογο του σταύλου! ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους! ΙΠΠΟΙ είμαστε, όχι αρνιά που ακολουθούμε άβουλα τους αναβάτες μας. Οφείλουμε να επαναστατούμε και να διεκδικούμε την ησυχία μας. Παλεύουμε με ροντέο για λιγότερη ίππευση και περισσότερο σεβασμό! Και ακόμα κι αν δεν περάσαμε στον δεύτερο γύρο, δεσμεύομαι προσωπικά να συνεχίσω τον αγώνα και τα ροντέο, μέχρι να καταλάβουν και οι υπόλοιποι ίπποι οτι όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αλλάξουμε τα δεδομένα!" δήλωσε ένας αγανακτισμένος Nero, χτυπώντας με οργή την οπλή του στο δάπεδο. Μάλιστα, η οργή και το άδικο που τον πνίγουν έχουν προκαλέσει απανωτά χτυπήματα της οπλής στο ίδιο σημείο, δημιουργώντας έτσι λακούβα. "Και το χειρότερο είναι η ύπουλη αποδυνάμωση του συνδυασμού μου, με την απομάκρυνση της δυναμικής Ladybird σε άλλη περιφέρεια"!

"Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ακριβώς τι είναι ο ιππο-ψήφιος σταυλικός σύμβουλος και τι κάνει, αλλά αφού ο καλός κύριος Nero μου πρότεινε την θέση, δεν ήθελα να αρνηθώ. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το τι σημαίνει αυτό που είπε για τα πρόβατα, και οτι ένα πρόβατο χωρίς άποψη είναι πιο χρήσιμο από ένα πρόβατο με άποψη. Στεναχωρήθηκα που δεν μας ψήφισαν όλοι κατευθείαν και δεν καταλαβαίνω πώς έγινε αυτό. Αν το σκεφτείτε, θα δείτε πως είμαστε τα δύο πιο δημοφιλή και αγαπητά άλογα στον σταύλο. Δεν είναι κάπως ύποπτο που δεν είμαστε στον δεύτερο γύρο? Προσωπικά, πιστεύω πως ο Geyzer και οι δικοί του έχουν κάποια ανάμιξη με όλο αυτό. Ή ακόμα και ο Last, που τον έχουμε δει να βγαίνει κρυφά από το μποξ του και να πηγαίνει προς το χόρτο", μας εκμυστηρεύτηκε ο Rinaldo από το πάντοκ του.

"Τέτοιες χυδαίες κατηγορίες είναι αστείες όταν προέρχονται από τόσο νεαρά πουλάρια στον σταύλο" απάντησε ο Peddy, υπερασπιζόμενος τον ιππο-ψήφιο Δήμαρχο Last, συμπληρώνοντας πως "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, ας μην ξεχνάμε πως και ο Nero έχει κάνει κατάχρηση της ελευθερίας του, λεηλατώντας ουκ ολίγες φορές το κοινό χόρτο".

Η ατμόσφαιρα στον σταύλο είναι αρκετά τεταμένη, και σε συνδυασμό με τις εκλογές για περιφερειάρχη εγκαταστάσεων αλλά και για ευρωφροντιστή ιπποδρομίου, υπόσχονται μια εκρηκτική Κυριακή !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου